مردی که پیوند کلیه خوک اصلاح شده ژنتیکی شده را دریافت کرده بود بعد از دو ماه فوت شد تا امیدها نسبت موفقیت پیوند اعضا بین گونههای حیوانی و انسانی را کاهش دهد.
اوایل فروردین امسال بود که خبر پیوند کلیه خوک به یک مرد آمریکایی منتشر شد. ریک اسلایمن، مرد ۶۲ ساله در آمریکا که پزشکان گزارش دادند که حال او «مناسب» است و به زودی بیمارستان را ترک میکند. او پس از دریافت کلیه خوک، با توجه به خطر رد پیوند، در بیمارستان تحت مراقبت بود.
جراحان اعلام کرده بودند که احتمال دارد کلیه پیوندی از خوک در بدن این مرد حداقل دو سال دوام خواهد آورد. اما دوام دوماهه این کلیه نشان داد که تلاشهای اینچنینی برای پیوند که از مدتها قبل شروع شده هیچگاه موفقیت آمیز نبوده به ویژه آنکه در سال گذشته نیز اخبار ناامید کنندهای از پیوند قلب خوک به انسان نیز انتشاریافته بود.
بر همین اساس دیوید بنت ۵۷ ساله، که قلب خوک به وی پیوند زده شده دو ماه پس از انجام این پیوند عضو نوین فوت کرد.
در آن زمان اعلام شد یک ویروس حیوانی در بدن خوکی که قلب وی پیوند داده شده بود، وجود داشت، هر چند که عنوان شد هنوز مشخص نیست این ویروس عامل مرگ این مرد بوده یا خیر
.
کمتر از یک سال قبل یعنی در مهر ۱۴۰۲ نیز خبر درگذشت دومین مردی که قلب خوک به وی پیوند زده شده بود، روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفت. دلیل موفق نبودن عملهای جراحی «پیوند بین گونهای» نیز به نظر واضح میرسد، زیرا سیستم ایمنی انسان بلافاصله بافت حیوانی خارجی را از بین میبرد.