غذاهای فوق فرآوری شده ذخیره چربی در ران را افزایش می دهند
طبق یک مطالعه جدید، خوردن مقدار زیادی غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است باعث افزایش میزان چربی در بافت عضلانی ران شود، حتی اگر به طور منظم فعالیت بدنی داشته باشید، شاخص توده بدنی پایینی داشته باشید و کالری بیش از حد مصرف نکنید.
به نوشته نشریه پزشکی "Everyday Health"، تجمع چربی در عضلات ران خطر ابتلا به آرتروز و زانو درد شدید را افزایش خواهد داد.
محققان دانشگاه کالیفرنیا دادههای ۶۶۶ فردی را که میانگین سنی ۶۰ سال داشتند اما هنوز استئوآرتریت یا آرتروز زانو در آنها تشخیص داده نشده بود را تجزیه و تحلیل کردند.
این تحقیق که در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی ارائه شد، نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) با افزایش چربی در عضلات ران مرتبط است. حتی تصاویر MRI در این مطالعه شواهدی از انحطاط عضلانی را در افرادی پیدا کرد که مسن نبودند و آرتروز نداشتند.
مطالعات قبلی نیز نشان داده بودند که کاهش کیفیت عضلات ران با شروع و پیشرفت آرتروز زانو مرتبط است.
استئوآرتریت، وضعیتی که در آن غضروف محافظ در انتهای استخوان از بین می رود، به شدت با چاقی و سبک زندگی ناسالم مرتبط است.
طیف گستردهای از مواد غذایی با تولید انبوه را میتوان فرآوری کرد. این مواد غذایی میتواند شامل غلات صبحانه، مارگارین، تنقلات بستهبندی شده، هات داگ، نوشیدنیهای انرژیزا، نوشابه، آب نبات و دسر، پیتزاهای یخزده، وعدههای غذایی آماده و ... باشد.
بهترین راه برای تغذیه سالم ماهیچهها شامل دریافت مقدار زیادی کربوهیدرات از غلات کامل، میوهها و سبزیجات کامل، و پروتئین از گوشتهای کم چرب یا پروتئینهای گیاهی مانند لوبیا، آجیل و دانهها است.