پرسیس مگ Persis mag

مجله اینترنتی حوزه زیست شناسی

پرسیس مگ Persis mag

مجله اینترنتی حوزه زیست شناسی

پرسیس مگ Persis mag

در صورت استفاده از برنامه‌های تغییر دهنده آی پی، ممکن است در اجرای وبسایت اختلال ایجاد شود. جهت مطالعه کامل نوشته‌ها، بروی روی "ادامه مطلب" کلیک نمایید.

نویسندگان

چقدر ویتامین آ نیاز داریم؟

دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ ب.ظ

مرکز ملی بهداشت و سلامت ایالات متحده مقدار ویتامین آ لازم روزانه را به صورت معادل‌های فعالیت رتینول یا «آر‌اِی‌ئی» (RAE) تعیین می‌کند تا انواع مختلف ویتامین آ، که بدن آن‌ها را به رتینول تبدیل می‌کند، در نظر گرفته شوند.

(«آر‌اِی‌ئی» واحدی است که میزان فعالیت ویتامین آ را در بدن اندازه‌گیری می‌کند، چراکه اشکال مختلف ویتامین آ (مانند رتینول، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها) فعالیت‌های متفاوتی در بدن دارند.)

توصیه‌ها بسته به سن و جنسیت متفاوت است، اما معمولا پیشنهاد می‌شود که کودکان زیر ۱۳ سال بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ میکروگرم آر‌اِی‌ئی دریافت کنند و افراد بالای ۱۴ سال۷۰۰ تا ۹۰۰ میکروگرم آر‌اِی‌ئی.


نگرانی اصلی درمورد مصرف ویتامین آ این است که برخلاف ویتامین‌های محلول در آب، که اگر بیش از حد مصرف شوند از طریق ادرار دفع می‌شوند، ویتامین آ اضافی در بدن ذخیره می‌شود و با گذشت زمان به مسمومیت منجر می‌شود. این مسمومیت مجموعه‌ای از مشکلات سلامت، ازجمله مشکلات کبدی و آسیب به سایر اندام‌ها را به همراه خواهد داشت.

بهترین منابع غذایی ویتامین آ کدام‌اند؟

بوبریک می‌گوید ویتامین آ در محصولات حیوانی و گیاهی وجود دارد. همچنین مسمومیت ویتامین آ از طریق مواد غذایی بعید به نظر می‌رسد. اصلی‌ترین منابع ویتامین آ عبارت‌اند از: جگر، سیب‌زمینی شیرین، تخم‌مرغ، شیر، ماست، کره، ماهی‌های چرب مانند سالمون، سبزیجات برگ‌دار تیره مانند اسفناج و کلم‌پیچ، هویج، کدو حلوایی، فلفل دلمه‌ای قرمز، هلو، زردآلو، طالبی، انبه، غلات غنی‌شده و برخی شیرهای گیاهی.

Source

 

۰۳/۱۲/۲۷