پرسیس مگ Persis mag

مجله اینترنتی حوزه زیست شناسی

پرسیس مگ Persis mag

مجله اینترنتی حوزه زیست شناسی

پرسیس مگ Persis mag

در صورت استفاده از برنامه‌های تغییر دهنده آی پی، ممکن است در اجرای وبسایت اختلال ایجاد شود. جهت مطالعه کامل نوشته‌ها، بروی روی "ادامه مطلب" کلیک نمایید.

نویسندگان

محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس دریافتند که فروکتوز در محصولات رژیمی ممکن است باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست، پستان و دهانه رحم در مدل‌های حیوانی شود.

فروکتوز قند طبیعی موجود در میوه‌ها و همچنین برخی سبزیجات و عسل است. وقتی فروکتوز از منابع طبیعی مصرف شود، برای سلامتی مضر نیست. آنچه در طول چهار تا پنج دهه گذشته تغییر کرده، این است که ما شروع به استفاده از فروکتوز به عنوان یک شیرین‌کننده مصنوعی در غذاهای فرآوری شده کردیم. در نتیجه، بسیاری از افراد در معرض سطوح بسیار بالاتری از آن نسبت به گذشته قرار دارند.

هنگامی که فروکتوز از طریق نوشابه و محصولات پخته‌شده بسته‌بندی شده مصرف شود، می‌تواند برای سلامتی خطرآفرین باشد.

بر اساس مطالعات گذشته، مصرف شربت ذرت با فروکتوز بالا را با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، دیابت نوع ۲، بیماری کبد چرب، بیماری کلیوی و سرطان مرتبط است.

در مطالعه جدید، محققان حیوانات را با رژیم غذایی غنی از فروکتوز تغذیه کردند. محققان پس از تجزیه و تحلیل‌ها دریافتند که کبد فروکتوز را به نوعی منبع لیپیدی به نام "لیزوفسفاتیدیل کولین" (LPC) تبدیل می‌کند که با افزایش التهاب در بدن مرتبط است.

وجود مقدار بیشتری از LPC در جریان خون به تکثیر سلول‌های سرطانی و در نتیجه به رشد تومورها کمک می‌کند.

نتایج این مطالعه در نشریه "NatureTrusted Source‌" منتشر شده است.

به گفته محققان، بیش از یک قرن است که به خوبی ثابت شده سلول‌های سرطانی به گلوکز معتاد هستند.

گلوکز و فروکتوز دقیقاً از اتم‌های مشابهی تشکیل شده‌اند. تنها تفاوت بین آنها نحوه چیدمان اتم‌ها است. بنابراین با توجه به علاقه‌ای که سلول‌های سرطانی به گلوکز دارند، تصور اینکه آنها ممکن است از فروکتوز به روشی مشابه استفاده کنند، قانع کننده است.

یک راه ساده برای کاهش مصرف فروکتوز اگرچه همیشه ممکن یا آسان نیست، خوردن بیشتر غذاهای طبیعی و غیرفرآوری شده است.

فراموش نکنید که آب میوه‌ها چندین برابر میوه‌ها فروکتوز دارند. در حقیقت وجود فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی در میوه‌ها و سبزی‌ها باعث می‌شود شما آنها را بیش از حد مصرف نکنید.

خواندن برچسب بسته‌بندی‌های غذایی و درک مواد تشکیل‌دهنده آنها نیز راه دیگری برای جلوگیری از مصرف بیش از حد فروکتوز است.

source